کتاب «چه کسی ماشه را چکاند؟» به چاپ ششم رسید.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت 13 آبان «روز مبارزه با استکبار جهانی» در تاریخ 12/8/1403 ضمن بیانات خود به مسئله لانة جاسوسی و ضرورت حفظ «حافظه تاریخی ملت» و پاسخ به برخی شبهات و سؤال‌ها در خصوص این مسئله، خصوصاً برای نوجوانان و جوانان پرداختند و آنان را به مطالعه کتاب‌ها و اسناد این حادثه دعوت کردند.

مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت در کتابی به نام « چه کسی ماشه را چکاند؟» که خاص نوجوانان و جوانان تولید کرده است این دغدغه مقام معظم رهبری را که چندین سال است مطرح می‌کنند پیگیری کرده و بطور مبسوط به این حادثه و ابعاد آن و به شبهات پاسخ داده اند پرداخته است.

نویسنده کتاب در یک فصل رفتارهای آمریکا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را بررسی کرده و شروع مستند دشمنی‌های آمریکا با ایران را از کودتای 28 مرداد 1332 و دخالت‌های مستکبرانه در مسایل مختلف داخلی ایران را به طور مستند مطرح نموده و سپس در فصل دوم رفتارهای آمریکا بعد از انقلاب اسلامی و نقش این کشور را درجنگ تحمیلی و کودتای نوژه و حمایت از منافقین و ضد انقلاب و آشوب‌ها و اغتشاشات 78 و 88 و جنگ نرم برای براندازی نظام اسلامی، را بررسی نموده است.