خطرات احتمالی پذیرش کمک های بهداشتی و درمانی از آمریکا

در بیانات نوروزی رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلام، فرازی بود در خصوص ادعای کمک آمریکا به ایران و احتملاتی که ممکن است شیطان بزرگ در پی تحقق آنها از کمک به ایران باشد. ضمن طرح این بخش از بیانات معظمٌ له، به دو قرینه تأیید کننده این احتمال نیز اشاره می شود، اگر چه قرائن دیگری بر این احتمال وجود دارند:

«از جمله‌ی موضوعات مربوط به کرونا که بد نیست من این را اینجا بگویم، این است که سران آمریکا چند بار تا حالا گفته‌اند که ما حاضریم از لحاظ درمان و دارو به شما کمک کنیم؛ چند بار تکرار کرده‌اند که فقط شما از ما بخواهید تا به شما از لحاظ دارو و درمان کمک کنیم. این جزو آن حرفهای بسیار عجیب است که به ما میگویند که از آنها درمان بخواهیم و دارو بخواهیم. اوّلاً خودتان دچار کمبودید؛ الان خبرهایی که از آمریکا میرسد، یعنی حرفهایی که خود آمریکایی‌ها میزنند، شهردار فلان شهر، رئیس بهداری فلان نقطه، رئیس بیمارستان فلان ایالت، خودشان دارند صریحاً میگویند که دچار کمبودهای وحشت‌آوری هستند؛ هم از لحاظ وسایل پیشگیری در بُروز بیماری، از ابتلای به بیماری، هم در دارو و مانند اینها. اگر چیزی دارید و دستتان باز است صرف خودتان بکنید. ثانیاً شما آمریکایی‌ها متّهمید به اینکه این ویروس را شما تولید کرده‌اید؛ من نمیدانم چقدر این اتّهام حقیقی است، امّا وقتی این اتّهام وجود دارد کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیله‌ای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد. هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست. ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید، یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام شدنش بشود؛ یعنی اگر چنانچه این تهمت درست باشد و شما این ویروس را به وجود آورده باشید، این کارها از شماها بر می‌آید. یا اگر کسی را به عنوان درمان‌کننده و پزشک بخواهید بفرستید، ممکن است او بخواهد بیاید اینجا، اثر عملی سمّی را که تولید کرده‌اند را از نزدیک ببیند؛ چون گفته میشود که با استفاده‌ی از آشنایی‌های ژنتیک ایرانی که از وسایل مختلفی به دست آورده‌اند، یک بخشی را بالخصوص برای ایران درست کرده‌اند؛ خب این ممکن است بخواهد بیاید ببیند که اثرش چگونه شد؛ اطّلاعات خودشان را تکمیل کنند و دشمنی خودشان را بیشتر کنند؛ بنابراین این حرفی نیست که کسی از ملّت ایران این را قبول کند.» بخشی از سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران ۱۳۹۹/۰۱/۰۳

 

گزارش تامل‌برانگیز«گلوبال ریسرچ» درباره تاریخ جنگ بیولوژیک و تسلیحات زیستی آمریکا

زمان انتشار : ۲۶ بهمن ,۱۳۹۸ | ساعت : ۲۲:۳۱ | کد خبر : 886607 | سایت شفقنا
 

شفقنا- وبگاه تحقیقاتی گلوبال ریسرچ در یادداشتی تحلیلی تاریخچه جنگ بیولوژیک ایالات متحده علیه شهروندان خود و همچنین کشورهای مخالف واشنگتن را یادآوری کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از گلوبال ریسرچ، این پایگاه آمریکایی ادامه داد: دولت آمریکا و بسیاری از نهادها و موسسات آموزشی و بهداشتی آن چندین دهه است که مشغول انجام تحقیقات فشرده در زمینه جنگ بیولوژیک بوده و در بسیاری از موارد قویا بر عوامل بیماری زا علیه یک نژاد خاص متمرکز شده اند. وزارت دفاع آمریکا در گزارشی به کنگره این کشور افشا می کند که این وزارت‌خانه برنامه‌ای برای ایجاد عوامل بیولوژیک مصنوعی شامل تغییر ویروس‌های غیرکشنده به نوع کشنده آن و مهندسی ژنتیک برای تغییر ایمنی شناسی عوامل بیولوژیک با هدف غیرقابل درمان کردن و مقاومت آنها به واکسیناسیون، را در دست دارد.

در این گزارش نظامی اعتراف شده که در آن زمان این برنامه در حدود ۱۳۰ مرکز تحقیقات تسلیحات بیولوژیک، دهها دانشگاه آمریکا و تعداد زیادی از مراکز بین المللی خارج از نظارت کنگره و بدون مجوز از دادگاه‌ها اجرا شده است. این علم مدت زمان اندکی یک راز بوده، در گزارش طبقه بندی شده سال ۱۹۴۸ توسط کمیته جنگ بیولوژیکی پنتاگون ، نکته اصلی فروش این بود که: «حمله با یک بمب یا اسلحه بی‌تردید یک حمله عمدی تلقی می شود. اما اگر… یک بیماری فراگیر در شهری پرجمعیت شایع شود به هیچ وجه این امکان وجود ندارد که فکر کنند کسی حمله‌ای انجام داده است. با مقدار اندکی از عامل بیماری‌زا، بخش قابل توجهی از مردم این شهر در مناطق انتخابی مورد هدف واقع‌شده یا جان خود را از دست می‌دهند و یا ناتوان می شوند».

در گزارش سالانه ارتش آمریکا از سال ۱۹۵۶ به صراحت اعلام شده که جنگ بیولوژیک و شیمیایی بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی ارتش آمریکا بوده، به هیچ وجه محدودیت نداشته و اینکه کنگره این قدرت را به ارتش داده تا در موارد مختلف از آن به عنوان «حمله نخست» استفاده نماید. در سال ۱۹۵۹، تلاش کنگره برای حذف این قانون (حمله نخست) توسط کاخ سفید شکست خورد و هزینه های تسلیحات زیستی و شیمیایی از ۷۵ میلیون دلار به تقریباً ۳۵۰ میلیون دلار افزایش یافت. در اوایل دهه ۱۹۶۰ این مبلغ، رقمی سنگین بود.

رابرت مک نامارا، وزیر دفاع اسبق آمریکا در دهه ۱۹۶۰، ۱۵۰ برنامه پنهانی تسلیحات زیستی را اجرا کرده و آزمایش های میدانی مربوط به این سلاح ها را بر روی عموم مردم بدون اطلاع آنان انجام داد. این آزمایش‌ها گاه در کشورهای خارجی نیز اجرا گردید اما بیشتر اوقات علیه شهروندان آمریکا بوده است. مک نامارا به روسای ستاد مشترک ارتش دستور داد که تمامی برنامه های احتمالی را علیه کشورهای دشمن در یک طرح منسجم تحت عنوان «توانایی بازدارندگی بیولوژیکی و شیمیایی» تدوین نمایند؛ برنامه ای که شامل برآورد هزینه ها و ارزیابی نتایج سیاسی بین المللی آن باشد.

در سال ۲۰۰۰، پروژه قرن نوی آمریکا گزارشی با عنوان «بازسازی دفاعی آمریکا» تهیه کرد. این گزارش در بخشی تحت عنوان «نقشه ای برای حفظ برتری جهانی ایالات متحده … و شکل‌دهی به نظم امنیتی بین المللی مطابق با اصول و منافع آمریکایی» ذهنیت نسل‌کشی خود را اینگونه افشا می سازد: «اشکال پیشرفته جنگ بیولوژیک که می تواند انواع ژن‌ها را هدف قرار دهد این امکان را فراهم می کند که جنگ بیولوژیک را به یک ابزار سیاسی مفید تبدیل سازد».

موسسه تحقیقات پزشکی ارتش ایالات متحده در زمینه بیماریهای عفونی در فورت دیتریک مریلند، اصلی ترین مرکز نظامی تحقیقات در مورد جنگ بیولوژیکی به شمار می آید. این منطقه شامل ۸۰ هزار متر مربع است. در اواسط دهه ۱۹۸۰، این بخش سلاح های زیستی فورت دیتریک سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار بودجه دریافت می کرد و این مبلغ تنها مختص یکی از بخش های متعدد این موسسه بود. هنگامی که ژاپن به چین حمله کرد، یکی از موفقیت های بزرگ دکتر ایشی توسعه روش های تولید انبوه کک و کنه های آلوده به طاعون و سایر عوامل بیماری‌زای کشنده برای گسترش در بین جمعیت غیرنظامی بود. اینگونه آمریکایی‌ها آموختند که چگونه از حشرات به عنوان سلاح استفاده کنند.

آمریکایی‌ها همچنین از این ماجرا به بعد، آن را به عنوان منبعی برای پرورش و انتشار پشه‌ها و کک‌های آلوده به وبا و تب زرد در چین و کره‌شمالی استفاده نمودند. در خصوص استفاده از این پشه‌های آلوده علیه شهروندان آمریکایی نیز نباید چیزی بگوییم. ارتش آمریکا بر اساس تحقیقات انجام شده توسط ایشی، تأسیسات جنگی مبتنی بر حشره شناسی (حشرات) را ایجاد کرد و در وهله نخست نیز برنامه هایی برای حمله به روسیه با سلاحهای زیستی حشره‌ای را آماده نمود. دراین مرکز، ۱۰۰میلیون پشه آلوده به تب زرد طی یک ماه تولید شد و نتایج این تحقیق، با رهاسازی این حشرات در بخش های زیادی از ایالات متحده و بر روی بدن غیرنظامیان آمریکایی مورد آزمایش قرار گرفت.

غلات، حبوبات و بخش اعظمی از محصولت زراعی نیز از این نوع مداخلات آزمایشگاهی در امان نمانده است. حتی این تردید بزرگ وجود دارد که بیماری هایی نظیر آنفولانزای پرندگان یا نوع خوکی آن، ریشه در جای دیگری جز آزمایشگاه‌های ارتش آمریکا داشته باشد. در کتابی تحت عنوان «جنبه‌های پزشکی جنگ بیولوژیک» که توسط یک ژنرال-جراح ارتش آمریکا منتشر شده تاکید می‌شود که تا سال ۱۹۵۱، این آمریکا بوده که اولین سلاح های بیولوژیکی و بمب های ضدزراعی را تولید کرده و همه اینها را تسلیح‌سازی و انبار کرده بود. این سازمان می افزاید که سیا به طور مستقل «سلاح هایی با استفاده از سموم از جمله سم کبرا و ساکسیتوکسین را برای عملیات‌های پنهانی» تولید کرده، اما متأسفانه هنگامی این اطلاعات به دست آمد که تمام سوابق مربوط به توسعه و استقرار آنها در سال ۱۹۷۲ نابود شده بود.

پروژه بیماری سیفلیس در گواتمالا نیز یی دیگر از مواردی است که ارتش آمریکا در این زمینه اجرایی کرده است. به نظر می‌رسد ارتش آمریکا نه تنها در کشتن ملت‌ها به روش‌های بیولوژیک روی اورده بلکه به نابودی ذخایر غذایی آنها نیز علاقمند است. اعترافاتی نیز در این زمینه وجود دارد. در سال ۲۰۱۲، رسانه های ژاپنی فاش کردند که دولت آمریکا طی دهه ۱۹۶۰ و اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی آزمایش بیوپن های مخصوص کشتن محصولات زراعی را با محوریت DNA در اوکیناوا و تایوان آزمایش کرده و ارتش آمریکا نیز برخی از این موارد را در قاره آمریکا مورد آزمایش قرار داده است. این پروژه در ویتنام نیز اجرایی شده و طی آن تمامی محصولات برنجی این کشور آلوده و غیرقابل رشد و توسعه شده است.